My LOVE. Shue LOVE you!

Friday, February 3, 2012

Tips Kecantikan







VCO

Assalamualaikum..

Hello guys. Harini shue nk share product yang bagus utk kulit wajah. hehe *Seperti diatas hehehe ;)

Shue dah guna product ni lebih dari setahun so hasilnye mmg nice. 

Kat bawah ni ade sedikit information ;

Virgin Coconut Oil - Softgel Capsules

60 Softgel Capsules / 500mg each
Product Classified As Food Under Food Act

RM 39.90 / RM 43.90 ( S & S )

Fungsi&Khasiat VIRGIN COCONUT OIL(VCO) keluaran Catalyst 

Untuk kegunaan luaran :
1 . Dapat membantu mengurangkan berat badan
2 . Menghasilkan tenaga segera&sentiasa segar
3 . Melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit
4 . Sangat bagus untuk masalah jerawat&jeragat serta parut2 lama
5 . Mengatasi masalah kulit berminyak
6 . Mengatasi masalah sakit kulit pada kemaluan(masalah keputihan)


Untuk kegunaan dalaman :
1 . Mencegah risiko penyakit jantung&kadar kolestrol yg tinggi
2 . Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin dan asid amino
3 . Melegakan pernafasan
4 . Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
5 . Mengurangkan keadaan mudah lapar
6 . Melancarkan kitaran haid& menyeimbangkan hormon
7 . Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami-isteri
8 . Memperbaiki kandungan asid dalam rahim
9 . Mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin
10 . Amat baik bagi mengatasi masalah MONOPOS bagi kaum wanita(memperlambatkan proses)

Cara pengambilan VCO Softgel :
- 2 kali sehari (1x pagi & 1x malam)
- Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus
- Ia dalam bentuk kapsul lembut yg mudah ditelan
- Boleh disapu ke muka 2/3 kali seminggu sebelum tidur
(cucuk kapsul lembut guna jarum)
- Seelok2nya ambil bersama air suam/air kosong

Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, insyallah, kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem/hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi. 


Tu je rahsia yang shue slalu guna lah.

So if berminat boleh comment disini or fb shue ye :) 

SELAMAT MENCUBA.

#mcm rancangan memasak lak. ;p

1 comment:

  1. baru nk try guna produk ni .. thnaks for the info .. :)

    ReplyDelete