My LOVE. Shue LOVE you!

Friday, December 9, 2011

Hari Yang Ceria

Assalamualaikum 

hye semua warga blogger or bukan warga blogger...

hurm kenapa aku letak TAJUK cm tuh? haishh! aku pun tak tahu hehe... LOL

hehe today is Friday.. jumaat hari bekerja yang terakhir utk mggu ni lah kan? :p

hari ni kerja banyak sebab my boss ade hehe.. tapi hari ni aku keje happy je.. sbb aku tgk boss aku pun HAPPY SANGAT ! hehe so aku pun rase bekerja dlm keadaan yg happy even keje byk kan :) LOVE MY SPIRITS ;p


Ok, hari ni pas meeting je.. boss aku ajak lunch kt Restoran Mamu Gunung Rapat as usual lah.. hehe so makan jelaaaa.. hehe 


** JEMPUTLAH DATANG KE RESTORAN KAMI
- di Cafeteria PTTC, Bandar Meru, Jelapang


Promote-promote sempat.. 











Ok sambung lagi citer, then my boss told me that he buy a new car.. hurmm... ok.. 

so aku pun pergilah tgk kereta dye.. wahhh!! mmg aku ckp kat boss *ehem, jiwe mude skg LOL.. nak tahu kete ape...Tadaaaa......!!!





Giler kentang, ehehe tp takpe la dyekan boss mestilah bergaya.. hehe

my boss siap offer test drive.. ngeee ! lalala....


Ok, tamat tentang kereta tadi..

HAAAAaaaaaaaaa.....yang ni best SANGAT ! hehee

time tengah buat keje tu.. he give me a free ticket for watching movie at TGV.. 

wahhh.. happy ke tidakk happy lorhh... hehe

Alhamdulillah.. rezeki2 hehe.. 


TAAAADAAAAaaa.....




So, tu je la story utk harini.. keje keje keje.. 

ok, haaaa.. 24 Dec 2011, Saturday.. my company ade buat event .. 

Heeee... "KONSERT AMAL"

yang best tu.. ade someone special datang.. nak tahu?



hehehe.. tu lah yang akan memeriahkan suasana.. 

korang semua datang lah ye.. kami buat di Ipoh... 

yang paling best TIKET ADALAH PERCUMA *FREE

Jemputlah ye.. nanti shue update lagi masa n tempat ok..


Enjoy your weekend guys.

Thanks for read this entry...

Thursday, December 8, 2011

Berpijak Di Bumi Yang Nyata

Assalamualaikum..

Sering kali kite mendengar alunan biasan rindu
Sering kali kite mendengar alunan kasih menggamit bahagia
Sering kali kite merasakan sesuatu yang amat kuat
Kekuatan yang datang melalui hati yang suci...


Pada saat ini kite sering leka dan alpa dengan apa yang dimiliki
Semua yang kite miliki itu adalah pinjaman semata-mata
Ia mampu dilenyapkan dalam sekelip mata
Tanpa mengenal erti derita dan merana


Ya, kite semua tahu Allah SWT itu Maha Adil, 
Maha Bijaksana, Maha mengetahui dan Maha Berkuasa? 
Kite juga harus sedar bahawa Allah SWT maha PENGAMPUN..


Pabila saat aku menulis aku merasakan sesuatu
Mungkin orang yang baca ape yang aku tulis
Mereka berasa bosan? tidak faham? benci? dan sebagainya?
Namun aku tetap dengan penulisan ku..


Ini umpama ruangan kaca yang bersinar
Berkilau dek suria yang memancar ke langit putih
Awan-awan dan kehidupan dilangit yang bakal menguris cerita
kite manusia hanya mampu mengucapkan kalimah "SUBHANALLAH"..


Allah SWT tidak pernah mengajar kite untuk membenci sesama umatnye?
 Allah SWT sentiasa mengajar kite kearah silatulmustakim..
Ke arah Titian Sirat yang benar
Subhanallah.. besarnya 'KEAGUNGANNYA'...


Cukuplah sampai disini nukilanku mengaris langkah
Biarlah semua itu berlalu begitu sahaja
Biarlah kite semua mengetahuinya
ALLAH SWT sentiasa bersama kita...


Buat insan yg bergelar SAHABAT ,
Terima kasih sahabat kerana sudi meluangkan waktumu...

*Pertama kalinya, aku dengar lagu ni.. 
dlm cite "TENTANG DHIA"
aku dah jatuh hati...



Tuesday, November 29, 2011

Wanita Tulang Rusuk ADAM


Wahai wanita, sesungguhnya kejadianmu terlalu unik,tercipta dari tulang rusuk. Adam yang bengkok menghiasi taman-taman indah lantas menjadi perhatian sang kumbang, kau umpama sekuntum bunga, harum aromamu menarik sang kumbang untuk mendekatimu. Namun, bukan semua bunga mampu menarik kumbang jika terdapat cacat cela. Antara ciri wanita idaman lelaki adalah:


1. Berpegang Kepada Agama

Wanita yang berpegang kepada agama mempunyai keperibadian yang unggul. Batas-batas syariat yang dipegang dan terpelihara dalam hidupnya mengangkat martabat dirinya sebagai seorang yang layak dikagumi oleh lelaki. Dia tidak akan melakukan sesuatu yang bertentangan dengan syariah Islam. Memang beruntung mana-mana lelaki yang beristeri dengan wanita sebegini.


2. Kecantikan Dalaman

Wanita yang tulen adalah lemah lembut dalam perwatakannya tetapi mempunyai prinsip dalam hidup. Inilah kecantikan dalaman yang dicari oleh ramai lelaki. Kalau cantik, tu dikira sebagai BONUS.

Wanita yang mempunyai kecantikan dalaman tidak akan sesekali menjual maruah dirinya hanya untuk mencari nama dan wang. Mereka tidak akan sesekali tunduk pada nafsu atau berbuat sesuatu semata-mata kerana mahukan harta dan kekayaan.


3. Manja


Lelaki suka wanita yang keanak-anakan atau yang ada sifat manja, supaya lelaki boleh memainkan peranan sebagai pelindung. Namun begitu, sifat manja dan keanak-anakan yang melampau tidak sesuai kerana ia akan menampakkan wanita itu seperti kurang matang.


4. Pandai Menjaga Kecantikan

Lelaki menginginkan wanita yang pandai menjaga kecantikan dirinya. Wanita dan kecantikan memang susah nak dipisahkan. Mereka akan kelihatan bertambah cantik jika bijak menguruskan penampilan diri. Lelaki secara fitrahnya memang mahukan wanita yang pandai menjaga kecantikan, kerana ia akan membuat mereka bangga.


5. Berakhlak Mulia


Wanita yang berakhlak mulia dikenali juga sebagai wanita solehah. Wanita adalah hiasan dunia, tetapi seindah hiasan adalah wanita solehah. Merekalah ibu, isteri, kekasih dan merupakan tunjang kejayaan suami.


6. Tidak Mempamer Keseksian


Lelaki suka menjamu mata dengan melihat aurat wanita, namun tidak suka menjadikanya isteri kerana keindahan diri wanita tu seolah-olah menjadi barang pameran untuk mata semua lelaki.


7. Tidak Cerewet

Lelaki suka pada wanita yang tidak cerewet. Mengapa pula? Sebab wanita yang cerewet boleh merimaskan dan mudah menyebabkan lelaki merasa jemu dengannya. Biasanya, wanita yang cerewet suka mengkritik apa saja yang tidak disenanginya walaupun perkara itu hanyalah perkara kecil.


8. Memahami Lelaki

Wanita yang memahami hati lelaki biasanya mempunyai intuisi yang cukup kuat. Lelaki mengimpikan wanita yang mampu memahami situasinya dalam keadaan suka dan duka. Pendek kata, tanpa perlu bersuara, dia itu sudah dapat membaca riak wajah suaminya. Lantas, bertindak menghiburkan atau memberi kekuatan.


9. Sejuk Mata Memandang

Wanita yang manis wajahnya dan sejuk dipandang mata akan mendamaikan perasaan seorang lelaki. Ciri-ciri Wanita Sejuk Mata Memandang seperti di bawa ini:

.:: – Bersopan satun

.:: – Senantiasa memaniskan wajah

.:: – Senantiasa memberikan senyuman ikhlas

.:: – Menutup aurat

.:: – Ramah dan mesra

.:: – Tidak terlalu cemburu

.:: – Menghormati orang lain




Inilah 9 ciri-ciri wanita yang menjadi idaman lelaki.

Jadikan tips yang terakhir ini sebagai rutin harian dalam hidup. Sebelum tidur, cuba menilai atau memuhasabah diri kita kembali. Cuba lihat di mana kelebihan dan kekurangan diri kita serta apa yang telah kita capai pada hari ini. Andai kita mampu mengatasi kelemahan diri sendiri, teruskan memperbaikinya dengan secara beransuran dan fahami bahawa kelemahan itu wujud supaya kita tahu apa kekuatan diri kita. Sepertimana Dr Fadhillah Kamsah mendidik jiwa kita agar senantiasa mengamalkan sifat saling memaafi antara satu sama lain pada setiap malam sebelum melelapkan mata dan menikmati alam keindahan bermimpi.

Lantas, gunakan kelebihan dan kekuatan yang ada untuk mencipta kecemerlangan dalam diri untuk kebaikan bersama. Ingatlah bahawa setiap keindahan dan kesempurnaan itu hanya milik sang penakluk jiwa para hamba-hamba-NYA, yakni sang KHALIQ yang Maha Pencipta. Manakala pada kecacatan, keburukan dan kelemahan adalah ciptaan manusia itu sendiri Adam...

Friday, November 25, 2011

Cukuplah Aku Mencintaimu Dalam Diam



Kalau kita sukakan seseorang,
jangan beritahu si dia.
Nanti Allah kurangkan rasa cinta padanya
Tapi luahkan pada Allah,
beritahulah Allah.
Allah Maha mengetahui siapa jodoh kita ..

Cintai Dia Dalam Diam,
Dari Kejauhan Dengan Kesederhanaan & Keikhlasan

Jika benar cinta itu kerana ALLAH maka biarkanlah ia mengalir mengikut aliran ALLAH kerana hakikatnya ia berhulu dari ALLAH maka ia pun berhilir hanya kepada ALLAH
"Dan segala sesuatu Kami ciptakan berpasang-pasangan supaya kamu mengingat kebesaran ALLAH."
(Adz Dzariyat : 49)

Tetapi jika kelemahan masih nyata dipelupuk mata maka bersabarlah, berdoalah & berpuasalah
"Dan janganlah kamu mendekati zina; sesungguhnya zina itu adalah satu perbuatan yang keji. Dan suatu jalan yang buruk."
(Al Israa' : 32 )

Ketika kau mendambakan sebuah cinta sejati yang tak kunjung datang,
Allah SWT mempunyai Cinta dan Kasih yang lebih besar dari segalanya & Dia telah menciptakan sseorang yang akan menjadi pasangan hidupmu kelak.

Ketika kau merasa bahawa kau mencintai seseorang,
namun kau tahu cintamu tak terbalas
Allah SWT tahu apa yang ada di depanmu & Dia sedang mempersiapkan segala yang terbaik untukmu

Cukup cintai dalam diam
bukan kerana membenci hadirnya
tetapi menjaga kesuciannya
bukan kerana menghindari dunia
tetapi meraih syurga-NYA
bukan kerana lemah untuk menghadapinya
tetapi menguatkan jiwa dari godaan syaitan yang begitu halus & menyelusup

Cukup cintai dari kejauhan
kerana hadirmu tiada kan mampu menjauhkan dari ujian
kerana hadirmu hanya akan menggoyahkan iman dan ketenangan
kerana mungkin membawa kelalaian hati-hati yang terjaga

Cukup cintai dengan kesederhanaan
Memupuknya hanya akan menambah penderitaan
menumbuhkan harapan hanya akan membumbui kebahagiaan para syaitan

Cintailah dengan keikhlasan
Kerana tentu kisah Fatimah dan Ali Bin Abi Talib diingini oleh hati
tetapi sanggupkah jika semua berakhir seperti sejarah cinta Salman Al Farisi..??
".. boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu.
ALLAH mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui."
(Al Baqarah : 216 )



Jangan memberi harapan pada yang belum pasti,
kelak ada insan yang bakal dilukai,
Jangan menaruh harapan pada yang belum tentu dimiliki,
nanti hati yang kecewa sendiri.
Sebaliknya,
gantunglah segenap pengharapanmu kepada Yang Maha Memberi,
nescaya dirimu tak sesekali dizalimi,
kerana Dia mendengar pengharapanmu setiap kali &
Dia menunaikannya dgn cara-Nya yang tersendiri

Cukup cintai dalam diam dari kejauhan dengan kesederhaan & keikhlasan
Kerana tiada yang tahu rencana Tuhan
mungkin saja rasa ini ujian yang akan melapuk atau membeku dengan perlahan

Kerana hati ini begitu mudah untuk dibolak-balikkan
serahkan rasa itu pada Yang Memberi dan Memilikinya
biarkan DIA yang mengatur semuanya hingga keindahan itu datang pada waktunya
"Barangsiapa yang menjaga kehormatan orang lain, pasti kehormatan dirinya akan terjaga."
(Umar Bin Khattab ra)

If you really love her, you won’t touch her.
Not even the slightest bit.
You’ll protect her dignity and sacredness as a muslimah.
Just hold her in your heart for a few more years ..
then you can do it the halal way


“Sesiapa sahaja yang memberi kerana Allah, menolak kerana Allah, mencintai kerana Allah,membenci kerana Allah & menikah kerana Allah, maka bererti ia telah sempurna imannya.”
(HR. Al-Hakim)

Thursday, November 3, 2011

USAH MENCARI YANG "TERLALU SEMPURNA"

Assalamualaikum...

Jika kamu memancing ikan... Setelah ikan itu terlekat di mata kail, hendaklah kamu mengambil ikan itu... Janganlah sesekali kamu LEPASKAN ia semula ke dalam air begitu saja.. Kerana ia akan SAKIT oleh kerana bisanya ketajaman mata kailmu & mungkin ia akan MENDERITA selagi ia masih hidup.

Begitulah juga...setelah kamu memberi banyak PENGHARAPAN kepada seseorang... Setelah ia mulai MENYAYANGIMU, hendaklah kamu MENJAGA hatinya... Janganlah sesekali kamu meninggalkannya begitu saja... Kerana dia akan TERLUKA oleh kenangan bersamamu, dan mungkin TIDAK dapat MELUPAKAN segalanya selagi dia mengingatmu...

Jika kamu menadah air biarlah berpada, jangan terlalu mengharap pada takungannya & janganlah menganggap ia begitu teguh...cukuplah sekadar keperluanmu... Apabila sekali ia retak...tentu sukar untuk kamu menambalnya semula... Akhirnya ia dibuang... Sedangkan jika kamu cuba memperbaikinya, mungkin ia masih dapat dipergunakan lagi...

Begitu juga jika kamu memiliki seseorang, TERIMALAH seadanya... Janganlah kamu terlalu mengaguminya & janganlah kamu menganggapnya begitu istimewa... Anggaplah dia manusia biasa. Apabila sekali dia melakukan KESILAPAN, bukan mudah bagi kamu untuk menerimanya... Akhirnya kamu KECEWA & meninggalkannya. Sedangkan, jika kamu MEMAAFKANNYA boleh jadi hubungan kamu akan TERUS hingga ke akhirnya....

Jika kamu telah memiliki sepinggan nasi, yang kamu pasti baik untuk dirimu... Mengenyangkan - Berkhasiat. Mengapa kamu berlengah, cuba mencari makanan yang lain..?? Terlalu ingin mengejar kelazatan... KELAK.. Nasi itu akan basi & kamu tidak boleh memakannya... Lalu kamu akan menyesal.

Begitu juga jika kamu telah bertemu dengan seorang insan, yang pasti membawa KEBAIKAN kepada dirimu. MENYAYANGIMU.. MENGASIHIMU... Mengapa kamu berlengah, cuba MEMBANDINGKANNYA dengan yang lain..?? Terlalu mengejar kesempurnaan... KELAK.. Kamu akan KEHILANGANNYA apabila dia menjadi milik orang lain... Lalu kamu juga yang akan berasa MENYESAL...


Thanks for read this entry...

Ketika Cinta Bertasbih





Friday, October 7, 2011

Tarikkan Keluarga Wanita






LELAKI YANG DITARIK WANITA MASUK KE DALAM NERAKA

Di akhirat nanti ada 4 golongan lelaki yg akan ditarik masuk ke neraka oleh wanita. Lelaki
itu adalah mereka yang tidak memberikan hak kepada wanita dan tidak menjaga amanah
itu. Mereka ialah:

1. Ayahnya
Apabila seseorang yang bergelar ayah tidak mempedulikan anak-anak perempuannya
didunia. Dia tidak memberikan segala keperluan agama seperti mengajar solat, mengaji
dan sebagainya. Dia membiarkan anak2 perempuannya tidak menutup aurat. Tidak cukup
kalau dengan hanya memberi kemewahan dunia sahaja. Maka dia akan ditarik ke neraka
oleh anaknya.

2. Suaminya
Apabila sang suami tidak mempedulikan tindak tanduk isterinya. Bergaul bebas di pejabat,
memperhiaskan diri bukan untuk suami tetapi untuk pandangan kaum lelaki yg bukan
mahram. Apabila suami mendiam diri walaupun seorang yang alim dimana solatnya tidak
pernah bertangguh, saumnya tidak tinggal, maka dia akan turut ditarik oleh isterinya
bersama-sama ke dalam neraka.

3. Abang-abangnya
Apabila ayahnya sudah tiada, tanggungjawab menjaga maruah wanita jatuh ke bahu
abang-abangnya dan saudara lelakinya. Jikalau mereka hanya mementingkan keluarganya
sahaja dan adiknya dibiar melencong dari ajaran Islam, tunggulah tarikan adiknya di
akhirat kelak.

4. Anak-anak lelakinya
Apabila seorang anak tidak menasihati seorang ibu perihal kelakuan yang haram disisi
Islam. Apabila ibu membuat kemungkaran mengumpat, memfitnah, mengata dan
sebagainya, maka anak itu akan disoal dan dipertanggungjawabkan di akhirat kelak dan
nantikan tarikan ibunya ke neraka.

Lihatlah betapa hebatnya tarikan wanita bukan sahaja di dunia malah diakhirat pun
tarikannya begitu hebat. Maka kaum lelaki yang bergelar ayah, suami, abang atau anak
harus memainkan peranan mereka.

Love Notes : kekasih sejati tidak akan membiarkan pasangannya dibinasakan oleh api neraka.

Sumber : Imam Muda Nazrul

Thursday, October 6, 2011

Kepada 'DIA'




Coretan ku buat si DIA...


Kepada DIA...
Takpe, ABAIKAN saya sekarang, Allah sayang..Allah redha...
Selepas ini, dah HALAL kalau awak ABAIKAN saya, Allah MARAH..
Letakkan ‘abai’ pada MASA yang sesuai..:)

Kepada DIA...

JANGANLAH mencintai akan diri ini 
Seandainya MENCINTAI Allah pun masih BELUM dirimu mampu...

Kepada DIA...

Aku BELUM tentu akan menikahi orang yang aku cintai..
Tapi aku akan MENCINTAI orang yang aku NIKAHI..


Kepada DIA...
Semoga diriku bakal menjadi PENYEJUK MATA dan PENAWAR HATI..
Kepada seorang LELAKI yang BAIK suatu ketika nanti..

Kepada DIA...
Jodohku masih JAUH..andainya dirimu adalah jodohku yang tertulis di Luh Mahfuz, 

Allah pasti akan menanamkan rasa KASIH dalam hatiku juga hatimu. 
Itu JANJI Allah..~


insyaAllah...




Golongan Sedikit



Untuk Renungan Bersama...

Salahkah jika aku MENGIKUTI golongan yang sedikit?
Salahkah jika aku MENCINTAI golongan yang sedikit?
Dan salahkah aku jika BERHARAP menjadi golongan yang sedikit?

“ Sedikit sekali dari hambaKu yg bersyukur.” (Saba’:13)
“ ..Sedikit sekali kalian beriman kepadaNya. (Al Haaqqah:41)
“…Kecuali orang-orang yang beriman dan mengerjakan amal soleh, dan amat sedikitlah mereka ini.” (Shaad : 24)

p/s : Ujian syukur itu lebih hebat berbanding ujian sabar..kita mendapat nikmat yang Allah rezekikan pada kita, kadang-kadang kita terlupa siapa kita..dan membuatkan kita ta'ajub dengan diri sendiri. Allah..siapa kita dipandanganNya?

SubhanaAllah...




Thursday, September 15, 2011

Raya Bersama Wuwu Zaaba


Assalamualaikum...


Salam Aidilfitry buat semua teman-teman yang menyokong saya ataupun tidak ..hehe (statement ala2 artis kau nyah!)
hurm tulah kejadian ni berlaku sekitar tahun 2011 masihi, tanggal kasut kena curik.. so balik kaki ayam.. tettt..


berbalik pada berbahasan kite tadi.. ni picture time open house di Kuala Kangsor perok..hehe ni open house umah kawan kak ruby atau nama cormercialnya.. Wuwu Zaaba.. g search kt fb ye noks.. tak kuasa maqq!


okey ni petang ni.. cuaca nice la suam2 kuku cam tuh.. hehe makanan usah citer laa.. mmg banyak n yummy.. sedop bang..;p


makan macam2 smpai gemuk.. tgk le pipi teman haa.. aduihh...
skg mood : diet2 bersenam jogging2 tak lupa yeay! best.. 


lepas raya bdn bam bam.. org ptt turun la 3,4 kg ni dak.. hampehh je..
tgk la kak wuwu kite... tinggi lampai kurus cm model.. eyda pun ape kurangnya.. business women yang terkenal dgn spanye.. meh ler dtg spa dye.. kat mane? add je dye kt fb : Eyda Zaritha.. glemer maqq!


aku ni keje promote member2 aku je.. hehe jangan marah ye kakak2 ku sekalian


History of Wuwu Zaaba


okeh, ni bukan nk blja sejarah ke hape., sje je.. hehe jgn marah ya kak wuwu yang cantik manis hehe.. org nye mmg cantik dan manis.. bertuah le spe dpt akak aku ni tau tak?? hehehe


okey.. dye ni keje ofis siang, malam business kat gerbang malam at the same time, jual jgk bsecara online, pakaian dan produk kecantikan dalaman.. aww...
so add ler dye, nty boleh ler shopping hehe.. ;p
#tolong promote nt bg commission tau akak syg ;p


ok yang lain2 dlm gambar ni pun thanks ye, aku pinjam muke korg hehe
megat, hufuz & ari...#abg2 encem nih.. OHSEM!


ok tamat la aku malas nk taip dah ni.. skg aku nk cerita guna gambar je.. so enjoy je guys... 

hahaha.. ni ler muke lapar dtg umah org, makan tak hengat.. 
laksa je aku igt hehe


mereka sweet couple.. aww aww!


yang ni takde komen haha.. 
ala2 ultroman kot.. padahal aku nk bersilat 


pre hari raya for me n wuwu hehe canggeh! 
undi kami yeay!


gambar 1 : budak muke comot 
gambar 2: ni la cik Wuwu kite cantik kan dye... #berdarah idung

sweet couple lari sorang ni ler ari and eyda :)
malu la tu, nyampah nyah!




udah rope family potret teman tgk ;p


ni gambar2 macam2 aksi terlampau dari kami geng anti kejahatan..
hehe lala.. aku paling peliks lol...


Tadaaaa... 
ni la aku nk introduce kan cik abg megat kite wekkss
#muntah bayi.. kacak kan.. meh ler isi borang.. AVAILABLE!


pabila kesengsaraan ku terserlah hehe..
chill la wehh... megat : sabar jela aku budak ni..;p
#ade aku kesah yang penting wa happy.. lu adoo!

3 gadis : bersama cik wuwu dan eyda


haha. yang ni comel kan hehe.. suke hati ler..
akak aku ni terjebak, aku yg ajar.. dye comel! kan kan?

pose n pose!thanks to abg camera #hufuz


macam2 pose ade hehe.. thanks to my akak .. dye mmg sweet kan :)


okies all them sgt best.. love you
wuwu & eyda.. tq


thanks for read this entry.. :)


LOVE NOTES : love you all... xoxo kakak wuwu cantik ..;p

Tuesday, September 13, 2011

Ramadhan Delight 2011

Assalamualaikum..


Salam Ramadhan dan Aidilfitry..


hehe baru nk update pic. sorry gengs :)


maaf atas kesulitan yg dialami...


with team usah mimpi.


lokasi : d'polo buffet, ipoh.


adengan suap menyuap

candid haha

amboi makan sakan no

wawh2 bestnyee

sweet couple

kami kami kami lagi

pink couple of the year

mencekik time

makan yeay!

them

makan saja

makan2

peace!

me n wuwu

mereka demam




thanks for read this entry....