My LOVE. Shue LOVE you!

Thursday, September 15, 2011

Raya Bersama Wuwu Zaaba


Assalamualaikum...


Salam Aidilfitry buat semua teman-teman yang menyokong saya ataupun tidak ..hehe (statement ala2 artis kau nyah!)
hurm tulah kejadian ni berlaku sekitar tahun 2011 masihi, tanggal kasut kena curik.. so balik kaki ayam.. tettt..


berbalik pada berbahasan kite tadi.. ni picture time open house di Kuala Kangsor perok..hehe ni open house umah kawan kak ruby atau nama cormercialnya.. Wuwu Zaaba.. g search kt fb ye noks.. tak kuasa maqq!


okey ni petang ni.. cuaca nice la suam2 kuku cam tuh.. hehe makanan usah citer laa.. mmg banyak n yummy.. sedop bang..;p


makan macam2 smpai gemuk.. tgk le pipi teman haa.. aduihh...
skg mood : diet2 bersenam jogging2 tak lupa yeay! best.. 


lepas raya bdn bam bam.. org ptt turun la 3,4 kg ni dak.. hampehh je..
tgk la kak wuwu kite... tinggi lampai kurus cm model.. eyda pun ape kurangnya.. business women yang terkenal dgn spanye.. meh ler dtg spa dye.. kat mane? add je dye kt fb : Eyda Zaritha.. glemer maqq!


aku ni keje promote member2 aku je.. hehe jangan marah ye kakak2 ku sekalian


History of Wuwu Zaaba


okeh, ni bukan nk blja sejarah ke hape., sje je.. hehe jgn marah ya kak wuwu yang cantik manis hehe.. org nye mmg cantik dan manis.. bertuah le spe dpt akak aku ni tau tak?? hehehe


okey.. dye ni keje ofis siang, malam business kat gerbang malam at the same time, jual jgk bsecara online, pakaian dan produk kecantikan dalaman.. aww...
so add ler dye, nty boleh ler shopping hehe.. ;p
#tolong promote nt bg commission tau akak syg ;p


ok yang lain2 dlm gambar ni pun thanks ye, aku pinjam muke korg hehe
megat, hufuz & ari...#abg2 encem nih.. OHSEM!


ok tamat la aku malas nk taip dah ni.. skg aku nk cerita guna gambar je.. so enjoy je guys... 

hahaha.. ni ler muke lapar dtg umah org, makan tak hengat.. 
laksa je aku igt hehe


mereka sweet couple.. aww aww!


yang ni takde komen haha.. 
ala2 ultroman kot.. padahal aku nk bersilat 


pre hari raya for me n wuwu hehe canggeh! 
undi kami yeay!


gambar 1 : budak muke comot 
gambar 2: ni la cik Wuwu kite cantik kan dye... #berdarah idung

sweet couple lari sorang ni ler ari and eyda :)
malu la tu, nyampah nyah!




udah rope family potret teman tgk ;p


ni gambar2 macam2 aksi terlampau dari kami geng anti kejahatan..
hehe lala.. aku paling peliks lol...


Tadaaaa... 
ni la aku nk introduce kan cik abg megat kite wekkss
#muntah bayi.. kacak kan.. meh ler isi borang.. AVAILABLE!


pabila kesengsaraan ku terserlah hehe..
chill la wehh... megat : sabar jela aku budak ni..;p
#ade aku kesah yang penting wa happy.. lu adoo!

3 gadis : bersama cik wuwu dan eyda


haha. yang ni comel kan hehe.. suke hati ler..
akak aku ni terjebak, aku yg ajar.. dye comel! kan kan?

pose n pose!thanks to abg camera #hufuz


macam2 pose ade hehe.. thanks to my akak .. dye mmg sweet kan :)


okies all them sgt best.. love you
wuwu & eyda.. tq


thanks for read this entry.. :)


LOVE NOTES : love you all... xoxo kakak wuwu cantik ..;p

3 comments:

  1. aksi terlampau yang sgt comel...huhu...akk suke comel smuanya

    ReplyDelete
  2. @ruby : love you more darl!

    @akak klip : hhehe tq akak, love you!

    ReplyDelete